• kontakt@jobsam.dk
  • Cookies- og Privatlivspolitik

Om JobSam

Hvem er vi?
Ansvar

Ansvar

JobSam er en informationshjemmeside. Oplysninger, værktøjer og skabeloner skal bruges under eget ansvar.
JobSam bliver løbende opdateret, men påtager sig ikke ansvar for fejlagtige og mangelfulde oplysninger.

Hjælp os

Hjælp os, til at blive bedre

Har du et forslag til flere emner vi burde beskrive, er du velkommen til at kontakte os. Vi er naturligvis også åbne for ris og ros eller andre kommentarer. Husk vi besvarer ikke konkrete problemstillinger.

Links til andre hjemmesider

Links

JobSam indeholder links til andre websites. Hvis disse links benyttes, vær da opmærksom på, at JobSam ikke er ansvarlig for indholdet af eller links i disse websites. Det samme gælder for websites, der er forbundet til dette website via links.

Copyright

Respekter venligst

Det er ikke tilladt at kopiere, genudsende eller distribuere tekster eller billeder fra JobSam til egen eller andres website uden skriftlig tilladelse. Kontakt os venligst på kontakt@jobsam.dk

Gratis værktøjer

Værktøjer

Alle værktøjer og skabeloner på JobSam.dk kan benyttes og downloades gratis. Du kan frit redigere i alle dokumenter eller bruge dem som inspiration. JobSam yder ikke assistance til udarbejdelse af jobansøgning og CV.

Dansk Handicap Forbund

Vi støtter

Hvert år donerer vi et beløb til godgørende formål. I år har vi valgt at støtte Dansk Handicap Forbund. Du kan også støtte Dansk Handicap Forbund eller læse mere her.