• kontakt@jobsam.dk
  • Cookies- og Privatlivspolitik

Hjælp til jobsøgning


Generelt om jobsøgning

Jobsøgning er hårdt, det er tidskrævende og der vil komme afslag. Alligevel er det bare med at komme i gang. Nogle vil gerne lige puste ud og slappe af et stykke tid, men dit CV ser bedst ud, når der ikke er for mange huller.

Før du starter med at sende ansøgninger ud, skal du have afklaret med dig selv: Hvad vil du og hvad kan du? Hvis ikke du er sikker på de to ting, hvordan vil du så forklare det på din jobansøgning, CV eller til en jobsamtale? Din fremtidige arbejdsgiver stiller nogle krav og forventer du kan løse en række opgaver. Der skal helst være et match mellem hvad du kan, dine ønsker og interesser contra hvad virksomheden efterspørger.

Det er vigtigt, at du bruger alle de redskaber, værktøjer og ikke mindst forbindelser du har til rådighed. Dit netværk kan være guld værd. Dette gælder uanset om du er murer, arkitekt eller pædagog.

På JobSam kan du finde inspiration og hjælp til hele din jobsøgning. Vi har samlet en række gode råd til dig som er jobsøgende, uanset om du er 20 eller 60.