• kontakt@jobsam.dk
  • Cookies- og Privatlivspolitik

Hvor skal jeg søge job?


Vi har samlet et udvalg af de jobportaler og jobdatabaser, der kan være nyttige til din jobsøgning. Der findes mange forskellige jobportaler i Danmark, nogle er specialiseret indenfor enkelte faggrupper andre fokuserer på geografisk placering. Hvilken en du skal vælge, er afhængig af jobbet du søger og din baggrund.

Jobindex.dk

Danmark største jobportal med over 20.000 jobannoncer, 130.000 aktive CV´er og 800.000 brugere om måneden. På Jobindex.dk kan du finde ledige stillinger i hele Danmark og i alle brancher. Du kan oprette en jobagent, der automatisk finder relevante job til din specifikke profil.

På Jobindex.dk er det nemt og overskueligt at navigere rundt. Du kan søge job på specifikke brancher eller geografiske områder. Du kan også oprette en profil/CV "anonymt", det betyder, at du også kan bruge Jobindex.dk selvom du er i job og søger nye udfordringer.

Jobnet.dk

Hvis du er ledig, kender du sikkert jobnet.dk. Det er her du skal tjekke nye jobopslag og oprette et personligt CV. På Jobnet.dk kan du ud over almindelige stillinger ,også finde jobstillinger med løntilskud, fleks- og skånejob. Du kan oprette en jobagent som finder nye relevante jobopslag, som passer til dig.

Det er også på Jobnet.dk du skal registrere din jobsøgningsaktivitet, hvis du modtager dagpenge, kontanthjælp eller ledighedsydelse.

Ofir.dk

I 1996 startede Danmarks første jobportal, der i dag har over 500.000 besøgende hver måned. På Ofir.dk kan du oprette din personlige profil eller søge direkte efter aktuelle opstillinger. Du kan søge på brancher, stillingsbetegnelse eller en bestemt region.

På Ofir.dk kan du oprette en jobagent, hvor du indtaster din baggrund og erfaring, derefter får du automatisk tilsendt nye relevante jobopslag. Hjemmesiden er let at finde rundt på og du kan hurtig oprette en jobagent ved at udfylde de enkelte felter, hvor du bliver guidet "trin for trin".

Stepstone.dk

Blev grundlagt i Norge, og var en af de første indenfor online rekruttering. Stepstone blev i 2014 solgt til Jobindex.dk, men fungerer stadig som selvstændig jobportal. På Stepstone kan du søge efter jobs i forskellige kategorier og/eller geografisk placering. Derudover har du også mulighed for at oprette en jobagent, der giver dig automatisk besked når der er nye relevante jobs til dig.

Eures.dk

Jobsøgning i hele Europa. Eures er et sammenarbejde mellem arbejdsformidlinger, fagforeninger og offentlige myndigheder i hele EU. EURES står for European Employment Service og her kan du finde jobsopslag og finde informationer om jobsøgning i udlandet.

Workindenmark.dk

Jobportal for højkvalificerede jobsøgende der ønsker at arbejde i Danmark. Workindenmark.dk drives af Beskæftigelsesministeriet og er en del af EURES. Workindenmark har derudover tre fysiske centre, der ligger i Aarhus, Odense og København.

Work With us

Work With Us er en jobformidlingstjeneste, som primært bruger de sociale medier til jobsøgning. Du kan oprette en jobagent og automatisk få tilsendt nye relevante jobopslag.

Andre udvalgte jobportaler:

Jobfinder.dk
Jobdesk.dk
Job-i-staten.dk
Frivilligjob.dk
Jobbank.dk